Anthon B Nilsen

Bjørknes Privatskole er en del av utdanningskonsernet Anthon B Nilsen Utdanning AS, en av de ledende private aktørene innen utdanning og kursvirksomhet i Norge og Sverige.

Anthon B Nilsen Utdanning AS driver en rekke skoler og virksomheter som tilbyr masterprogrammer, bachelorprogrammer og fagutdanning innenfor områder som kommunikasjon og andre kreative fag, administrative fag salg og service, IT, reiseliv, helse og internasjonale studier, samt arbeidsmarkedsopplæring og videregående utdanningsløp.

Anthon B Nilsen Utdanning satser på å skoler for praksisnær utdanning og effektive opplæringsprodukter for bedriftsmarkedet ved å erverve sterke merkevarer og gi disse rom og støtte til å utvikle seg både pedagogisk og kommersielt. Totalt sett har skolene i Anthon B Nilsen Utdanning ca. 40 000 studenter på heltid og deltid. Dette gjør virksomheten til den nest største private leverandøren av utdanning i Norge. Også i et skandinavisk perspektiv har Anthon B Nilsen Utdanning posisjonert seg som en av de ledende private aktørene.

Hjemmeside: www.abnu.no