Camilla trengte en skole med gode lærere – da falt valget på Bjørknes

Nå har hun snart vært elev på Bjørknes Privatskole i ett år, les hennes erfaringer her.

Camilla Braaten Christiansen (25) fra Oppegård har til sammen tatt opp seks fag på Bjørknes Privatskole:

• geografi
  • geofag
  • samfunnsfag
  • norsk skriftlig
  • norsk muntlig
  • nynorsk

Grunnen til at hun valgte akkurat Bjørknes var fordi tidligere elever foreslo skolen for henne, og spesielt en av dem har en større påvirkningskraft.

– Min mor gikk også på Bjørknes i sin ungdom og snakket varmt om skolen.

Og på leting etter en skole med gode lærere ble vi hennes førstevalg.

Studietips

Det kan være utfordrende og overveldende å sikte mot toppkarakterer på vitnemålet, men langt ifra umulig! Tipset hun vil gi andre er å møte opp i alle undervisningstimer, og å tørre å spørre dersom det er noe man lurer på.

– Det viktigste for min del har vært å følge kompetansemålene slavisk og å være forberedt på disse.

Mål

Camillas mål er å få gode nok karakterer på vitnemålet til å komme inn på bachelor i sosialt arbeid på VID. Utdanningen passer for dem som ønsker å jobbe med mennesker og kvalifiserer for arbeid med å forebygge, redusere og løse sosiale problemer.