Matematikk 2P

Dette påbyggingskurset er for deg som ikke ønsker å fortsette med matematikk, og dekker matematikkravet for generell studiekompetanse i kombinasjon med 1P.

Dette lærer du

Hovedemnene i dette matematikkurset er en praktisk tilnærming til tall og algebra, statistikk, modellering og funksjoner.

Matematikk 2P er et påbyggingskurs i matematikk for elever som ikke har tenkt å fortsette matematikk. Alene gir faget ikke studiekompetanse, men sammen med 1P dekker det matematikkravet for generell studiekompetanse. I dette faget lærer du blant annet mer om statistikker og funksjoner, og du får praktisk kunnskap du kan benytte deg av i det daglige liv.

Klikk her for å bestille rådgivningstime.
Klikk her for å gå direkte til søknadsskjema.

Matematikk 2P på skole og på nett

På Bjørknes underviser vi matematikk 2P både i høstsemesteret og vårsemesteret, med 4 undervisningstimer pr. uke. Mulighetene for nettstudier gjør at du kan legge opp studiene slik det passer deg.
Læreplanen for Matematikk 2P finner du her.

Fagkode:

MAT1015

Eksamensform:

Privatister skal avlegge en skriftlig eksamen i matematikk 2P.

Kompetansegivende:

Sammen med 1P er 2P ett av de 6 fagene som gir generell studiekompetanse.

Pris:

Klasserom: 8.900,-
Nettkurs: 4.150,-

Omfang:

84 timer. 10 % støtte i Lånekassen.

Klikk her for PDF-versjonen.