Naturfag VG1

Få grunnleggende kunnskap om de biologiske, kjemiske og fysiske prosessene som påvirker din hverdag. Naturfag er ett av fagene som gir generell studiekompetanse.

I Naturfag VG1 samles fysikk, kjemi og biologi i en bred presentasjon av naturvitenskapene. Her lærer du litt om ernæring og helse, om bioteknologi og miljøspørsmål, stråling og radioaktivitet, samt om energikilder nå og i fremtiden.

Klikk her for å bestille rådgivningstime.
Klikk her for å gå direkte til søknadsskjema.

På Bjørknes underviser vi Naturfag VG1 både som helårskurs med 4 timer undervisning pr. uke, og som semesterkurs høst og vår med 5 undervisningstimer pr. uke.

Naturfag VG1 på skole og på nett

Du kan også ta Naturfag VG1 på nett, noe sørger for den fleksibiliteten du føler du trenger i en hektisk hverdag.

Eksamensform Naturfag VG1

Eksamen i Naturfag VG1 er muntlig-praktisk, og det betyr at du vil få en oppgave med et praktisk innslag. Det anbefales derfor at du deltar på et laboratoriekurs. I helårskursene er et laboratoriekurset inkludert i prisen, men for halvårskursene kommer prisen på laboratoriekurset i tillegg til klasseromsundervisningen.
Læreplanen for Naturfag VG1 finner du her.

Fagkode:

NAT1002

Eksamensform:

Privatister skal avlegge en muntlig-praktisk eksamen i naturfag.

Kompetansegivende:

Naturfag VG1 er ett av de 6 fagene som gir generell studiekompetanse.

Pris:

Klasserom:
Helårskurs: 14.900,-
Halvårskurs: 10.500,-
Nettkurs: 6.900,-

Omfang:

140 timer. 17 % støtte i Lånekassen.

Klikk her for PDF-versjonen.