Fullt hus på Åpen Dag!

Fikk du ikke vært med på åpen dag? Her kan du se bildene og få en oppsummering av arrangementet.

Lørdag 20. mai arrangerte vi vår aller første åpne dag. Vi inviterte både nye og nåværende elever til en sosial og faglig sammenkomst.

For anledningen ble det servert både mat og is, og en DJ bidro til god stemning utenfor skolen. I skolebygningen var det et tett program som inneholdt alt fra eksamensprepp til en fiktiv rettssak. Dette skulle ikke bare være en fin arena for nye elever å bli kjent med skolen, men også en sosial sammenkomst for de nåværende elevene som i disse tider forbereder seg til eksamen. Vi hadde derfor laget et eksamensrettet, faglig opplegg i de fleste fag. For de som avlegger eksamen i vår, var dette midt i blinken.

kjemitime

Det var også fullt trøkk på rådgivningskontoret og alle lærerne og ansatte var i beredskap. I tillegg hadde vi fantastisk hjelp av 13 flotte ambassadører som var behjelpelige med spørsmål, omvisning, grilling av pølser og omvisning på skolen.Bjorknes_Aapendag_2017_Stills_Redigert_01-0121

For å toppe den allerede gode stemningen ble det også utdelt en rekke gjeve premier, og høydepunktet var et gavekort på et valgfritt kurs hos oss til en verdi av 12 000 kroner.

– Det var fantastisk stemning, og rundt 200 stk tok turen innom skolen! Dette er definitivt noe vi kommer til å gjenta neste år, forteller markedssjef Belinda Bruflat.

Kanskje vi ses til neste år?