“Lærerne er veldig dyktige og motiverende”

Møt en av våre elever som har store ambisjoner for fremtiden og les hans studietips.

Bilde av Hashir

Hashir Naders (20) plan er å studere juss og forhåpentligvis bli advokat en gang i fremtiden. Derfor har han siden august i fjor tatt opp fagene rettslære 1 og 2, sosiologi og politikk og menneskerettigheter hos oss. Han har ikke angret på valget han tok i fjor.

– Jeg hørte fra bekjente hvor bra Bjørknes Privatskole var, og etter en samtale med en rådgiver var jeg overbevist om at dette var skolen for meg. Lærerne på skolen er veldig dyktige og motiverende. Mange av fagene har undervisning både på dagtid og kveldstid, noe som er fantastisk. Undervisningen er eksamensrettet, og skolen skaper et godt sosialt miljø for at elevene skal bli kjent med hverandre.

Hashir prioriterte stort sett skolen over sosiale aktiviteter, men slik timeplanen hans var lagt opp ble det lett å kombinere skole og fritid.

– Hvis man står opp tidlig, har man hele dagen foran seg til å gjøre det man må, og det man har lyst til.

Når det kommer til studietips har Hashir flere. Han anbefaler alle fremtidige elever å ta gode notater i timene.

– Mitt andre tips til fremtidige elever er å jobbe med leksene når du kommer hjem fra skolen. Dette gjør at pensum fra timene sitter ordentlig.

Vi ønsker Hashir lykke til videre!