Om skolen

Bjørknes Privatskole er en privatistskole som tilbyr både klasseromsundervisning og nettundervisning. Vi har over 60 års erfaring med å tilby privatister undervisning, et meget godt læringsmiljø og motiverte medelever. Vi legger forholdene til rette for at du skal være best mulig forberedt til eksamen. Vi håper og tror at du er motivert og bidrar til vårt gode studentmiljø!

Bjorknes_Aapendag_2017_Stills_Redigert_01-0001

Fra pikeinstitutt til moderne utdannelses institusjon

Bygningen til Bjørknes Privatskole ble opprinnelig oppført i 1898 for frk. Rolls Pigeinstitut. Den har senere huset flere skoler: Vestheim pikeskole, Vestheim privatskole og Elisenberg skole. I 1950 leide Alice Bjørknes to rom av Vestheim Privatskole. Dette ble starten på Bjørknes Privatskole og eksamensrettet undervisning for privatister. Etter mange år i Lyder Sagens gate 22 kom vi tilbake til Løvenskiolds gate i 1992. Bygningen gjennomgikk da betydelige oppussings- og ombyggingsarbeider. Det ble bygd flere auditorier, lesesal og også en stor og trivelig elevkantine på loftet i 5. etasje.

Bydel Frogner

Frogner er en vakker bydel med store, staselige leiegårder fra tiden rundt forrige århundreskifte, åpne gater og grønne lunger. Bydelen byr på det beste ved «det urbane liv». I nærmiljøet finner du kaffebarer, parker og småbutikker. To kvartaler borte ligger Bygdø Allé med sine karakteristiske kastanjetrær, og Frognerparken ligger også bare et steinkast fra skolen. En trikketur med bytrikkens linje 12 tar ca. 10 minutter fra Oslo sentrum.

Hos oss får du:

• Dyktige og engasjerte lærere
  • Sentrale lokaler på Frogner i Oslo
  • Positivt og ambisiøst miljø
  • Veiledning fra rådgivere året rundt
  • Motiverte medelever
  • Behjelpelig administrasjon

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Oslo og Bjørknes Privatskole!