Hva vil egentlig skje på Åpen dag?

Lørdag 20. mai fra klokken 12 åpner vi dørene slik at du kan bli litt bedre kjent med oss og se hvordan vi kan hjelpe deg på veien mot generell studiekompetanse. Her får du to tips til hva du bør få med deg.

Dato: Lørdag 20. mai
Tid: 12:00-16:20.
Adresse: Løvenskiolds gate 1

– Det er så meningsfylt å hjelpe elevene på veien mot studiekompetanse, forteller Ellen Ugland.

Ellen underviser i både norsk og historie på Bjørknes Privatskole, og er mer enn klar til å inspirere og motivere de som velger å ta turen denne lørdagen i mai. På Åpen dag får du nemlig møte henne, og mange av andre de lærerne som underviser her. De som formidler fagene med lidenskap og engasjement, og som virkelig brenner for at elevene skal lykkes.  Her kan du møte Ellen på Åpen dag:

Klokken 13:15 på rom 34 “Ung voksen og mangler studiekompetanse”

Å få generell studiekompetanse handler ikke bare om videre studie- og yrkesvalg, men også om å få mer allmennkunnskap og allmenndannelse. Læring handler Ikke bare om eksamener og karakterer, men også det å ha noe interessant å prate om på neste fest. Møt opp på rom 34 klokken 13:15 og la deg inspirere til å ta det steget som vil åpne flere veier for deg i fremtiden. Her får du vite hvordan og hvorfor du bør skaffe deg generell studiekompetanse.

Klokken 14:05 på rom 34 “Hvordan klare 3 år norsk på 1? Bjørknesmetoden”

Hva må egentlig til for å klare å ta tre år norsk på under ett år? Lærerne vil ta deg i hånden og leie deg  gjennom århundrene med språk og litteratur, men det er du som må være aktiv i timene, lese pensum og skrive dine egne tekster. Ellen forteller hvordan sosiale medier er med på å bidra til at vi bruker skriftspråket vårt mer aktivt enn tidligere, og hvordan litteraturen er preget av handlingen om livet, døden og kjærligheten – de temaene vi alle kan kjenne oss igjen i. Har du det som skal til for å bli Ellens neste norskelev? Møt opp på rom 34 klokken 14:05.

Her kan du lese mer om Åpen dag.

Vår adresse

Vi holder til i Løvenskiolds gate 1 på Frogner i Oslo. Se kart her.

Slik kommer du deg til oss med kollektivtransport

Både 12-trikken, 30- og 31-bussen stopper i nærheten av skolen. Bruk Ruters reiseplanlegger for å finne den enkleste måten du kan ta deg til oss på.

Velkommen skal du være!