26. mai inviterer vi til ÅPEN DAG her på Bjørknes Privatskole!

Tenker du å ta opp fag fra videregående? Vil du ha en omvisning på skolen, snakke med rådgiver eller få en siste eksamensprepp? Møt opp og la oss vise deg hva Bjørknes har å by på.

ÅPEN DAG er en flott arena til å bli kjent med dine nye klassekamerater, våre Bjørknes ambassadører, lærerne og skolen. Kl.13 braker det løs med gratis lunsj, konkurranser, og ikke minst mini-konsert med Jesper Jenset.  Vil du snakke med en av våre rådgivere? Har du spørsmål om lånekassen eller muntlig eksamen? 26. mai er vi alle tilstede for å svare på det du måtte lure på.

Etter konserten er det klart for mange spennende foredrag.

Studieteknikkkurs med forfatter av «Superstudent» Olav Shewe

Har du lyst til å lære mer effektivt? På Åpen Dag kommer Superstudentforfatter og foredragsholder Olav Schewe for å fortelle deg om ulike smarte teknikker. Velkommen til kurs i studieteknikk

Medisinstudier i Norge eller utlandet

Tenker du å studere medisin? Usikker på om du skal studere i Norge eller utlandet? Kom på ÅPEN DAG og møt både nåværende medisinstudent Madeleine Myrvold samt NRK-profil, programleder for «Hva feiler det deg?» og lege Kjetil Askeland fortelle mer om deres erfaringer!  For de som er interessert i medisinstudier tilbyr vi både eksamensprepp i kjemi 2 og disseksjon i biologi.

Ung voksen? Få studiekompetanse på ett år.

Dersom du vurderer å få studiekompetanse hos oss, har vi på ÅPEN DAG et skreddersydd opplegg for deg! Møt opp lørdag 26.mai  og la deg inspirere til å ta det steget som vil åpne flere veier for deg i fremtiden. Kom og bli kjent med lærer Kristin som forteller mer om dette.

Kommet opp i matte?

Har du kommet opp i matte? Vi hjelper deg med eksamensforberedelser i matematikk S2 og R2. For dere som skal avlegge matteeksamen er det en kjempefordel å kunne få en så spisset gjennomgang. Vi tilbyr også kræsjkurs i geogebra for R2 og S2.

Vinn studier til verdi av 12 000 kr!

For mer informasjon, meld deg på vårt Facebook-arrangement her.

Alle som trykker «skal» på arrangementet og kommer på ÅPEN DAG er med i trekningen av et gavekort på et valgfritt kurs til en verdi av 12 000 kr hos oss og andre fine premier! Ta gjerne med deg en venn. Vi sees!