6 apper som hjelper deg i studietiden

6 apper som hjelper deg i studietiden

I dag finnes det applikasjoner som kan gjøre omtrent alt for oss, så hvorfor ikke ta i bruk dem som kan hjelpe deg å gjøre studietiden mer effektiv? Her har vi laget en oversikt over seks apper som kan gjøre studiehverdagen din enklere.

SelfControl – Mac, iOS

SelfControl er et program som lar deg blokkere distraherende nettsider, som for eksempel Facebook og Netflix. På den måten kan du lettere unngå prokastinering. Du velger selv hvilke nettsteder du ønsker å blokkere, og til hvilke tider de skal være blokkert. Fra du trykker start er det ingen vei tilbake, og sidene er blokkert frem til tiden du har satt har gått ut.

 

Cold Turkey – PC, Android

Cold Turkey er det samme som SelfControl, bare til PC. Programmet skryter på seg å kunne gi deg bedre karakterer, økt fokus og produktivitet.

 

Rescue Time – Mac, PC, iOS og Android

Rescue Time kan være både skremmende og nyttig på samme tid. Denne appen overvåker din aktivitet på desktop og smarttelefoner, og gir deg en detaljert rapport på hvor mye tid du bruker på forskjellige apper og nettsider. Ved å få innblikk i ditt eget brukemønster klarer du kanskje å bli bedre på å prioritere hva du bruker tiden din på?

 

ATracker – iOS

ATracker kan kun brukes på iPhone og iPad. Denne applikasjonen lar deg registrere hele livet ditt – hva du bruker tid på, og når. Her kan du registrere alt mulig og få en detaljert rapport og oversikt over hvordan du disponerer tiden din i hverdagen.

 

TimeOut – Mac, iOS

Det er viktig å ta pauser for å opprettholde konsentrasjonen, og det har denne appen tatt på alvor. Den minner deg på å ta pauser, og du bestemmer selv pauseintervallene og hvor lenge pausene skal vare.

 

FocusWriter – Mac, PC

Om du er avhengig av å skrive mye notater eller oppgaver kan FocusWriter være tingen for deg. Dette programmet fjerner alle distraksjoner fra skjermen din og lar deg kun se arket du skriver på.