7 gode grunner til å velge nettstudier

På Bjørknes Privatskole kan du ta videregående fag på nett dersom du trenger å oppnå generell studiekompetanse, eller få deg spesiell kompetanse i realfag. Her er sju gode grunner til å velge nettundervisning.

Studer når du vil

Om du er opptatt på dagtid med jobb, familie eller andre sysler trenger ikke det å stå i veien for at du kan få generell  eller spesiell studiekompetanse. Du kan studere når på døgnet det måtte passe for deg.

Studer hvor du vil

Du trenger ikke å møte opp til klasseromsundervisning, som nettstudent kan du studere hvor du vil.

Ingen søknadsfrist

Du kan søke om opptak til nettstudiene hele skoleåret.

Skolestart hele året

Du kan starte på fagene når det måtte passe deg og din livssituasjon,ed unntak av den undervisningsfrie perioden fra 20. juni til skolestart i august.

Gode lærere

Nettstudiene undervises av lærere som til daglig underviser ved Bjørknes Privatskole, og som har lang erfaring med sine fag.

Bredt utvalg av fag

Bjørknes tilbyr følgende fellesfag som nettstudier:

• Norsk
  • Engelsk
  • Matematikk (1 + 2 P)
  • Samfunnsfag
  • Naturfag

Påmelding skjer på Bjørknes nettsider.

Følgene realfag  er tilgjengelige som nettkurs via NKI:

• Matematikk S1+S2
  • Matematikk R1+R2
  • Kjemi 1 + 2
  • Fysikk 1 + 2
  • Biologi 1 + 2

Påmelding skjer via NKI, du finner en lenke til påmeldingsskjema under hvert enkelt fag.

Laboratorieøvelser

Nettkurselever i naturfag, kjemi, biologi og fysikk får tilbud om å delta på laboratorieøvelsene som arrangeres på Bjørknes Privatskole. Øvelsene foregår normalt på kveldstid eller i helger.

Lurer du på hvilke fag du trenger? Ta kontakt med våre rådgivere for å sette opp et studieopplegg som er tilpasset deg. Bestill en gratis rådgivningstime her.