– Alle som skal ta privatisteksamen bør velge Bjørknes

Les om hvorfor Mathias mener Bjørknes Privatskole er det åpenbare valget for privatister, og hvordan han selv jobber seg mot en plass på medisinstudiet til høsten.

– Det er ikke tvil i mitt sinn om at alle som skal ta opp privatisteksamener med undervisning burde velge Bjørknes.
Mathias Fagervik (21) var i hæren, i Sanitetsbataljonen, da han forsto at han ville bli lege.

– Jeg måtte ta opp fysikk for å komme inn på medisinstudiet i Polen, men skjønte at med hjelp framange fantastiske lærere på Bjørknes Privatskole, kunne veien til drømmestudiet i Norge bli veldig mye kortere enn jeg hadde trodd. Valget falt på Bjørknes fordi de har lang og god erfaring, og jeg hadde hørt veldig mye bra fra tidligere elever.

Til våren har Mathias vært elev hos oss i to år og tatt opp over 10 fag, men alt har ikke bare vært en dans på roser.

– Det første semesteret gikk ikke så bra. Jeg fikk ikke de karakterene jeg ønsket og følte at veien til medisinstudiet ble lengre og vanskeligere.

Men så begynte han å benytte seg av tilbud som leksehjelp, kollokviegrupper og støtte fra faglærerne. På skolen lærte han også helt unike studieteknikker som gjorde at de neste eksamenene gikk mye bedre, og resultatene i de påfølgende semestrene har vært helt upåklagelige.

– Det at jeg det første semesteret på Bjørknes lærte så mye om hvordan man kan studere effektivt gjorde at jeg kunne bruke mer tid på å gjøre andre ting. Selv om det viktigste er at man får gode karakterer, er det også viktig å opprettholde et sosialt liv utenom studiene. Det at Bjørknes har så målrettet undervisning mot eksamen gir en trygghet før eksamen som er gull verdt for å oppnå de øverste karakterene uten å jobbe seg ihjel.

Derfor er Bjørknes best

For Mathias er det ingen tvil om at de som skal ta opp privatisteksamener med undervisning burde velge Bjørknes. Det er flere grunner til det:

• Undervisningen er målrettet mot eksamen
  • Det er flere gode ekstratilbud som; leksehjelp, tilretteleggelse av kollokviegrupper, gratis rådgivning til elevene og lengre skoleår enn de andre skolene som spesialiserer seg på privatister. Gratis rådgivning høres kanskje ikke så viktig ut, men det å kunne gå til profesjonelle rådgivere å få god veiledning gjør at man kan sette opp en god strukturert plan for semestrene man skal gå på Bjørknes. En plan er alltid viktig.
  • Lærerne er alltid villige til å gå den ekstra milen for at elevene skal få gode resultater. De svarer på mail, chat og telefon dersom nødvendig og er veldig imøtekommende for lærelystne elever