Åpen dag på Bjørknes Privatskole

20. mai inviterer vi til åpen dag her på Bjørknes Privatskole. Vil du ha en omvisning på skolen, snakke med rådgiver eller få en siste eksamensprepp? Møt opp og la oss vise deg hva Bjørknes har å by på.

ÅPEN DAG er en flott arena til å bli kjent med dine nye klassekamerater, våre Bjørknes ambassadører, lærerne og skolen. Kl.12 braker det løs med gratis lunsj, DJ og konkurranser hvor du blant annet kan vinne Findings festivalbilletter og Bruno Mars konsertbilletter.  Vil du snakke med en av våre rådgivere? Har du spørsmål om lånekassen eller muntlig eksamen? 20. mai er vi alle tilstede for å svare på det du måtte lure på.

Etter lunsjen er det klart for mange spennende foredrag. Har du kommet opp i norsk skriftlig og har behov for litt ekstra input? Lurer du på hvordan en rettsak foregår? Eller kanskje du vil være med å dissekere et ekte hjerte på laben vår? På ÅPEN DAG kan du delta på foredrag innenfor våre fleste fagseksjoner. Dersom du vurderer å få studiekompetanse hos oss har vi på ÅPEN DAG også et skreddersydd opplegg for deg.

Meld deg på vårt Facebook-arrangement her.

Alle som trykker «skal» på arrangementet og kommer på ÅPEN DAG er med i trekningen av et gavekort på et valgfritt kurs til en verdi av 12 000 kr hos oss. Ta gjerne med deg en venn. Vi sees!

280417_PROGRAM-02

240417_Åpen Dag Bjørknes-01