ÅPEN DAG

Bjørknes Privatskole kjørte en ny runde med ÅPEN DAG lørdag 26.mai. Her kan du se throw-back video og få en oppsummering av arrangementet.

Lørdag 26. mai arrangerte vi for andre gang ÅPEN DAG, hvor vi inviterte både nye og nåværende elever til en sosial og faglig sammenkomst.

Det ble servert mat og drikke og skolegården var gjort om til en hyggelig spise- og mingleplass. Vi fikk også besøk av Jesper Jenset som for tiden er ute med sin nye populære singel” For love”. Som i fjor hadde vi eksamensprepp i både matte og kjemi, og det var ekstra stas at så mange tredjeklassinger valgte å komme til oss for å forberede seg til nærliggende eksamener i disse fagene.

I tillegg hadde vi flere spennende eksterne foredragsholdere med både Olav Schewe, Kjetil Askeland og Madeleine Myrvold på plass. Olav er kjent som forfatter av boken “Superstudent” og regnes som en av de dyktigste på ulike smarte studieteknikker. Lege og NRK profil Kjetil og Madeleine guidet oss gjennom hvordan det er å studere medisin både i Norge og utlandet. For dem som var interessert i biologi, demonstrerte vår egen rektor og biologilærer Stefan en disseksjon, og vi hadde også en egen økt for dem som vurderer å ta studiekompetanse hos oss. For å toppe den allerede gode stemningen ble det utdelt en rekke fine premier, og høydepunktet var et gavekort på et valgfritt kurs hos oss til en verdi av 12 000 kroner. ÅPEN DAG var en super arena for nye elever å bli kjent med skolen og få en siste eksamensprepp.

Kanskje vi sees til neste år?