Åpen dag på Bjørknes Privatskole

26. mai inviterer vi til åpen dag her på Bjørknes Privatskole. Vil du ha en omvisning på skolen, snakke med rådgiver eller få en siste eksamensprepp? Møt opp og la oss vise deg hva Bjørknes har å by på.

ÅPEN DAG er en flott arena til å bli kjent med dine nye klassekamerater, våre Bjørknes ambassadører, lærerne og skolen. Kl.13 braker det løs med gratis lunsj, konkurranser, og ikke minst mini-konsert med Jesper Jenset.  Vil du snakke med en av våre rådgivere? Har du spørsmål om lånekassen eller muntlig eksamen? 26. mai er vi alle tilstede for å svare på det du måtte lure på.

Etter konserten er det klart for mange spennende foredrag.

Studieteknikkkurs med forfatter av «Superstudent» Olav Shewe

Foredragsholder og forfatter Olav Shewe går gjennom ulike teknikker for å kunne jobbe og studere mer effektivt med pensum.

Medisinstudier i Norge eller utlandet

Vi er veldig heldige for å ha fått med en nåværende medisinelev som studerer i Norge og samt NRK-profil, programleder for «Hva feiler det deg?» og lege Kjetil Askeland. For de som er interessert i medisinstudier tilbyr vi både eksamensprepp i kjemi 2 og disseksjon i biologi.

Ung voksen? Få studiekompetanse på ett år.

Kom 26. mai og bli kjent med lærer Kristin som forteller mer om dette.

Kommet opp i matte?

På åpen dag har du muligheten til å bli med på eksamensforberedelser i matematikk S2 og R2. Vi tilbyr også kræsjkurs i geogebra for R2 og S2.

Velkommen til Bjørknes Privatskole!

For mer informasjon, meld deg på vårt Facebook-arrangement her.

Alle som trykker «skal» på arrangementet og kommer på ÅPEN DAG er med i trekningen av et gavekort på et valgfritt kurs til en verdi av 12 000 kr hos oss. Ta gjerne med deg en venn. Vi sees!