Eksamen som nettelev

Som nettelev må du selv melde deg opp til eksamen i din hjemkommune, og du velger selv når du er klar for å melde deg opp.

Oppmeldingsfristen for eksamen til jul er ca 15. september, og frist for oppmelding til eksamen om sommeren er ca 15. januar. Datoene varierer litt fra fylke til fylke, og du finner datoene for ditt fylke ved å sjekke på nettsiden ”Privatistweb” eller ved å kontakte skoleetaten der du bor Eksamensperioden strekker seg fra ca 1. april til ca 23. juni om sommeren, og fra ca 1.november og til ca 23. desember om vinteren.

Fra og med våren 17 koster det ca 1100 kroner å avlegge eksamen i nye fag, mens det koster ca 2200 kroner å avlegge eksamen i fag du ønsker å forbedre resultatet i.