– En god mulighet til å forbedre karakterene dine.

– En god mulighet til å forbedre karakterene dine.

Asker-keeperen Andreas Vedeler (22) forteller om hva han sitter igjen med etter å ha gått på Bjørknes Privatskole.

– Før jeg startet på Bjørknes gikk jeg på Asker VGS. Jeg har hatt et år i militæret, i garden, spilt fotball i Asker Fotball Herrer som førsteprioritet, og jobbet litt ved siden av som lærervikar, låseansvarlig i butikk, litt forskjellig. Andreas Vedeler, 22 år gammel. Fra Asker

– Jeg startet på Bjørknes høsten 2017. Mitt første halvår tok jeg opp Matte, 1P. Dette halvåret tar jeg opp norsk skriftlig og samfunnsfag. Så totalt tre fag på ett år på Bjørknes.

– Eksamen gikk bra, forbedret meg med to karakterer i matte. Nå har jeg søkt diverse studier og håper og tror at erfaringer og forbedrede karakterer på Bjørknes kan hjelpe meg til å komme inn på de studiene jeg ønsker!

– Min beste opplevelse må være engasjementet lærerne viser for faget, og interessen de har for å gjøre deg bedre! Alle lærerne jeg har hatt har gode, faglige kunnskaper. Spesielt den tro Arsenal-supporteren og mattelæreren, Svend Erik, bidro til å løfte meg flere nivåer.

– Bjørknes er en god mulighet til å forbedre karakterene dine. Du kan selv velge helårs eller halvårs studie, antall fag, og sette sammen din egen timeplan. Du får gode lærere som kan faget. Sammenlignet med VGS er det færre fag og konsentrere seg om og større sjanse for å lykkes.