Matematikk 1P

Praktisk matematikk er alltid nyttig. I dette faget lærer du grunnleggende matematikk som du får bruk for nesten hver dag.

Dette lærer du

Matematikk 1P er et praktisk grunnkurs i matematikk for elever som ikke har tenkt å fortsette matematikk. Alene gir faget ikke studiekompetanse, men kan kombineres med 2P for å bygge opp til generell studiekompetanse.

Hovedemnene i dette matematikkurset er tall og algebra, geometri, sannsynlighet, funksjoner og økonomi.

Klikk her for å bestille rådgivningstime.
Klikk her for å gå direkte til søknadsskjema.

Matematikk 1P på skole og på nett

På Bjørknes underviser vi matematikk 1P både i høstsemesteret og vårsemesteret med 6 undervisningstimer pr. uke. Vi gir deg god oppfølging underveis, og sørger for at du får verktøyene som trengs for å gjøre en god innsats på eksamen. Muligheten for nettundervisning betyr at du kan legge opp studieløpet slik det passer deg. Du har selv ansvar for å melde deg opp til eksamen, og det krever selvfølgelig en en god porsjon selvdisiplin.
Læreplanen finner du her.

Fagkode:

MAT1011

Eksamensform:

Privatister skal avlegge en skriftlig eksamen i matematikk 1P.

Kompetansegivende:

Sammen med 2P er 1P ett av de 6 fagene som gir generell studiekompetanse.

Pris:

Klasserom: 12.900,-
Nettkurs: 6.900,-

Omfang:

140 timer. 17 % støtte i Lånekassen.

Klikk her for PDF-versjon.