Fagpakker

Her finner du en oversikt over våre fag og priser med pakkepriser. Våre halvårsfag har undervisningsstart 8.januar og 22.august. Våre helårsfagsfag har undervisningsstart 22.august 2018

Maksimal pris for klasseromsundervisningen  i løpet av  ett  skoleår: Kr 76 000,-.

Fagpakker klasseromsundervisning (skolestart i august)

• De 6 studiekompetansefagene (seksfagspakken) eller 3. påbyggingsår: Kr 61 000,-.
  • Påbygning til generell studiekompetanse uten fagbrev Kr 59 500,-
  • Firefagspakken  Kr 53 000,-.
  • Ingeniørpakke med matematikk 1T, R1, R2 og fysikk 1: Kr 42 000,-.
  • Medisinpakke Norge med R-matte (kjemi 1+2, fysikk 1 og matematikk R1): Kr 48 000,-.
  • Medisinpakke Norge med S-matte (kjemi 1+2,  fysikk 1 og matematikk S1+S2):  Kr 50 000,-.
  • Medisinpakke utland  (kjemi 1+2 og biologi 1+2): Kr 43 000,-.

Fagpakker nettundervisning:

• De 6 studiekompetansefagene (seksfagspakken) eller 3. påbyggingsår Kr 38 500,-.

Norsk (hovedmål, sidemål og muntlig), historie, matematikk, naturfag, engelsk og samfunnsfag.

Når du fyller 23 år, er det seks fag som avgjør om du har studiekompetanse. Den såkalte 23/5-regelen sier at dersom du har fylt 23 år, har fagbrev eller kan dokumentere minst fem års yrkeserfaring og/eller utdanning etter grunnskolen, trenger du disse fagene for å få generell studiekompetanse.

Matematikk: Du har to alternativer når det gjelder valg av dette faget, 1P+2P eller 1T+S1. Begge alternativene vil dekke mattekravet i forhold til generell studiekompetanse, men 1T+S1 er et vanskeligere kurs, og er for deg som skal gå videre med matematikk.

• Påbygning til generell studiekompetanse med fagbrev Kr 32 000,-.
    Matematikk, naturfag, norsk (hovedmål, sidemål og muntlig) og historie.
  • Påbygning til generell studiekompetanse uten fagbrev Kr 38 500,-.
    Matematikk, naturfag, norsk (hovedmål, sidemål og muntlig), historie, kroppsøving, psykologi 1.

FORKURS:  Skolen tilbyr forkurs før skolestart i matematikk, grammatikk og studieteknikk. For priser og påmelding se her.
NB! Forkurs er ikke inkludert i maksimalprisen eller pakkeprisene.

LABORATORIEKURS/FELTKURS  avholdes i fag med eksperimentelt innslag til eksamen og er ikke inkludert i fagprisene, med unntak av helårskurs i naturfag. Ytterligere informasjon og påmelding via faglærer. For priser for laboratoriekursene og feltkurset i biologi se her.

NETTSTUDIER: Les mer om nettstudier her.

ANDRE KOSTNADER VED SKOLEGANGEN:
Som privatist må man betale eksamensavgift til fylkeskommunen. En annen viktig kostnad, er utgifter til skolebøker.