Nettundervisning

Behov for fleksibilitet? Vi tilbyr nettundervisning i både fellesfag og realfag.

Ved å ta fagene som nettelev kan du fullføre utdanningen din, oppnå generell studiekompetanse, eller skaffe realfagskompetanse uten å måtte slutte i jobb eller flytte hjemmefra.

Ingen søknadsfrist
Vi har rullerende opptak til nettstudiene gjennom hele skoleåret, men det er undervisningsfri på sommeren fra ca 20. juni fram til skolestart i slutten av august. Vi følger Oslo-skolene når det gjelder andre ferier i skoleåret. Eksamen avholdes to ganger i året, på høsten og på forsommeren. Du har selv ansvar for å melde deg til eksamen, men du vil få beskjed om oppmeldingsprosedyrer, frister osv.

Vær aktiv!
Å være nettelev krever ofte mer selvdisiplin og vilje til å gjennomføre løpet enn om du velger klasseromsundervisning. Det er opp til deg selv hvor ofte du vil ha kontakt med læreren.

Fellesfag/Samfunnsfaglige programfag

Nettstudiene undervises av lærere som til daglig underviser ved Bjørknes Privatskole, og som har lang erfaring med sine fag. Vi tilbyr følgende fellesfag/samfunnsfaglige programfag som nettstudier:

• Norsk
  • Engelsk
  • Matematikk (1 + 2 P)
  • Samfunnsfag
  • Naturfag
  • Psykologi 1

Meld deg opp  her.

Realfag

For mange studer ved universiteter og høyskoler er det krav om at du har eksamen i ett eller flere realfag.

Bjørknes og NKI har i fellesskap utviklet nettilbud i fagene matematikk, fysikk, biologi og kjemi.

Følgene realfagskurs er tilgjengelige som nettkurs:

• Matematikk S1+S2
  • Matematikk R1+R2
  • Kjemi 1 + 2
  • Fysikk 1 + 2
  • Biologi 1 + 2

VG2 og VG3 kursene kan tas uavhengig av hverandre.

I hvert fag er det mulig å melde seg på en heldagssamling det semesteret du skal avlegge eksamen.

Påmelding skjer via NKI, du finner en lenke til påmeldingsskjema under hvert enkelt fag.

Lurer du på hvilke fag du trenger? Ta kontakt med våre rådgivere for å sette opp et studieopplegg som er tilpasset deg. Bestill en gratis rådgivningstime her.