Forbedre mattekaraktene dine

Hvis du mangler karakter i matte fra videregående skole eller du vil forbedre mattekarakterene, kan vi hjelpe deg.

Det er lov å forbedre så mange fag fra videregående du bare vil, men mange sliter spesielt med matematikken. På videregående skole er det obligatorisk å ha matematikk i minst to år, så det vil si at du skal ha to matematikkarakterer på vitnemålet ditt. Hvis du ønsker å forbedre karakterene dine i matematikk, går det an å melde seg opp til privatisteksamen hvert halvår. Fristene er vanligvis   15. september og 1. februar.

Klasseromsundervisning

På Bjørknes Privatskole tilbyr vi alle matematikkfagene, slik at du kan fullføre eller forbedre vitnemålet ditt. Se oversikten over matematikkfagene du kan ta som privatist her.

Matte på nett

Hvis klasseromsundervisning ikke er noe for deg, tilbyr vi  matematikkfagene som nettstudier . Fagene du kan velge mellom er:

• Matematikk 1P Vg1
  • Matematikk 2P Vg2
  • Matematikk 1P+2P

I samarbeid med NKI tilbyr vi også programfagene matematikk S1+S2 og R1+R2.

Les også: Dette bør du vite før du velger matte

Forkurs i matte

Vi tilbyr også forkurs i matte for dem som trenger å forberede seg litt ekstra før skolestart. Forkursene foregår på dag- og kveldstid før skolestart i august. Dette er forkursene du kan velge mellom:

• Matematikk A – Grunnleggende algebra for deg som skal ta matte 1T+R1 eller S1+S2
  • Matematikk B – Sentrale emner fra matematikk 1T og grunnleggende algebra for deg som skal ta R-matte
  • Matematikk C –   forkurs for deg som skal ha P-matte og har svakt grunnlag

Bestill en rådgivningstime hos oss for å vite mer om hvordan du kan forbedre karakterene på vitnemålet ditt.