Fra svennebrev til generell studiekompetanse

Fra svennebrev til generell studiekompetanse

Erlend jobbet som rørlegger i flere år før han bestemte seg for å returnere til skolebenken og få seg et fullstendig vitnemål.

– Jeg hadde vel egentlig forestilt meg at det skulle bli tøffere å ta opp fag etter flere år uten å ha vært på skolen. Men Bjørknes har et bra opplegg og tilbyr god oppfølging, så det var aldri et problem, forteller Erlend Randen.

Erlend er et godt eksempel på at det aldri er for seint å endre retning. Da han gikk på videregående, tok han et valg han da følte var midlertidig, fordi det rett og slett var det som virket allright der og da. Allerede den gangen hadde han bestemt seg for at han skulle returnere til skolebenken, en eller annen gang.

– Jeg valgte å ta opp fag på Bjørknes Privatskole etter litt søking rundt omkring, fordi det virket som den mest seriøse skolen som har denne typen tilbud. Forøvrig hadde jeg hørt utelukkende positive ting om skolen.

Erlend tok de fagene han manglet for å få studiekompetanse, pluss matte og fysikk. Og i dag studerer han realfag på universitetet i Oslo. Om han skulle anbefalt Bjørknes Privatskole til andre, har han følgende å si:

–  Skolen har veldig dyktige lærere, som åpenbart er sterkt engasjerte i de fagene de underviser i. Og det er ikke til å unngå at det smitter over på elevene. Til og med fag som jeg tidligere husker som kjedelige, kan jeg strekke meg så langt som til å si at jeg syntes var spennende.

Trenger du også generell studiekompetanse? Søk her!