Vi satser på et godt sosialt miljø

I årets elevundersøkelse kom det frem at våre elever ønsker et mer aktivt sosialt miljø på skolen, og vi har derfor bestemt oss for å fokusere på dette til høsten! 😄

I mai arrangerte vi ”Åpen dag” med stor suksess! Vi gleder oss allerede til neste arrangement, ”Skolestart kick-off”.

For å legge til rette for et godt sosialt miljø på skolen har vi også pusset opp vår kjære kantine! Vi ønsker at kantinen skal bli en sosial arena der våre elever kan jobbe med skoleoppgaver, spise god mat, slappe av, øve til eksamen eller henge med klassekamerater. Flere av høstens sammenkomster vil skje i kantinen, og vi kan røpe at det blir mange aktiviteter i løpet av skoleåret.

Vi gleder oss mye til å møte både nye og tidligere elever til skolestart 23.august!

Hilsen Belinda og Ingrid, markedsavdelingen 😄