Gratis rådgivning

Vil du ta opp fag som privatist? Er du usikker på hvordan du bør gå frem for å nå dine mål? Hos oss kan du snakke med erfarne rådgivere som kan vise deg dine alternativer. Samtalen er gratis og uforpliktende, og kan gjennomføres per telefon om du bor langt unna.

Samtalen kan gjennomføres ved personlig oppmøte eller over telefon. Til timen må du ta med kopi av karakterer fra videregående skole, f.eks vitnemål/kompetansebevis/fagbrev eller annet. Dersom du skal ha samtale over telefon, må du sende oss denne dokumentasjonen i forkant.

Bestill time her.

Rådgivertjenesten vår er et åpent tilbud for elevene gjennom hele skoleåret. Det er ikke nødvendig for våre elever å bestille time for en samtale.

For elever som har behov for mer omfattende studieveiledning har vi ingått et samarbeid med Smart Karriere/Emmali. Se nærmere på www.smartkarriere.no.

sjoogfloyd_floyd_bp_260417_013a_L