Hvordan kombinere småbarnstilværelsen med studier

Gabriela er 24 år gammel og kom til Norge for nesten fire år siden fra Moldova. Gabriela bor i Nittedal sammen med sin fire år gamle datter. Hun forteller at hun trives veldig på Bjørknes, og synes at lærerne er veldig engasjerte.

Det å ha barn kan ofte være tidkrevende og utfordrende, men Gabriela har vært veldig flink til å kombinere denne hverdagen på en utmerket måte. Datteren var en stor motivasjon for å lære språket, og hun har gått ut med veldig gode karakterer i blant annet norsk.

Øyvind Kalberg, norsklærer

– Gabriela gjorde en målbevisst jobbing på skolen, og var veldig godt forberedt til timene. Stilte spørsmål om tekster de leste i timen, og var genuint interessert. Hun hadde en meget god kritisk og analytisk evne, sier hennes norsklærer Øyvind Kalberg.

– Bjørknes er i dag en skole for alle, fortsetter Øyvind. Vi har elever fra alle forskjellige bakgrunner, og alle har like forutsetninger for å lykkes.