Hvorfor velge nettstudier

Fleksibilitet

Nettstudier passer for alle, overalt, så lenge du har tilgang til nett og en pc. Det er mulig å kombinere studiene med full jobb, familie eller andre hverdagsutfordringer. Strukturer hverdagen slik at du kan legge inn tid til studier dersom du pendler til jobb, kan ta en lang lunsj, eller sette deg ned noen timer etter at barna er i seng.

Tilgjengelighet

Studerer du ved Bjørknes Privatskole,  får du som nettelev tilgang til NKI sin nettportal. Her finner du all den informasjonen du trenger  i forhold til valgt studium, som for eksempel frister og hva du skal lese. Du får også personlig oppfølging og hjelp. Nettlærerne har som mål å gi deg svar innen 2-3 dager. I tillegg får du en studieleder som kan hjelpe deg med praktiske spørsmål rundt studiet, og gir deg den veiledningen du trenger.

Sosialt miljø – med studenter fra hele landet

Selv om du ikke sitter i et fysisk klasserom, kan du enkelt kommunisere med andre studenter på nett.  Nettstudenter oppfordres til å ta del i det sosiale og faglige miljøet på nett. Det er enkelt og du vil ha muligheten til å få raske svar dersom du møter på utfordringer. I tillegg vil kommunikasjon med andre studenter gi deg flere synsvinkler og en bredere forståelse.

Nettstudier gir deg friheten til å utfordre og videreutvikle deg selv i trygge rammer, med god oppfølging, akkurat når det passer din timeplan.