Klasseromsundervisning – skolestart 23.august

I våre lokaler på Frogner i Oslo underviser vi i de fleste studiespesialiserende fag. Vi har undervisning fra 8.30 om morgenen til 21.00 på kvelden. Skolen er åpen for lesing i helgene.

Klasseromsundervisning

bp_katalog_2015_025

I våre flotte lokaler på Frogner i Oslo underviser vi privatister i en rekke studiespesialiserende fag. Vi har lang erfaring med privatutdanning og våre ansatte har høy kompetanse, motivasjon og sørger for at alle våre studenter får en god oppfølging. Vårt miljø er positivt og ambisiøst, vi hjelper deg nå dine mål.

Studer Fransk, Spansk eller Tysk

Ønsker du å studere et språk? Vi har studier i både Fransk, Spansk og Tysk. Hos oss har du også muligheten til å ta Engelsk og Norsk enten som en del av vår seksfagspakke eller firefagspakke.

Studiekompetanse

Vi tilbyr påbygning til studiekompetanse og muligheten til ta opp fag om du ønsker å forbedre karakterene dine. Generell studiekompetanse er nødvendig om du ønsker å studere videre og flere arbeidsgivere krever at studiekompetansen er på plass. Vi legger alt til rette for at du skal nå dine mål!

Vi har undervisning fra 8.30 om morgenen til 21.00 på kvelden. Vår skole er åpen for lesing også i helgene. Les mer om våre studietilbud i menyen. Neste skolestart er 23.august 2017.