Nettstudier

Behov for fleksibilitet? Vil du studere på nett? Vi tilbyr nettundervisning for privatister i både fellesfag og realfag.

Dette får du:

• Nettkurs med fleksibel fremdriftsplan som du selv tilpasser basert på når du planlegger å ta eksamen.
  • Fagforum hvor du kan diskutere og stille spørsmål til medelever
  • Meldingsfunksjon for personlig kommunikasjon med lærer
  • Eksamensrettede innleveringsoppgaver, tester, lesestoff og videoinnhold
  • Tilgang på lesesalplass og gratis rådgivningstjeneste ved skolen
  • Mulighet for påmelding til labkurs
  • Tilgang i 3 semestre

Fordeler med nettundervisning

Ved å ta fagene som nettelev kan du fullføre utdanningen din, oppnå generell studiekompetanse, eller skaffe realfagskompetanse uten å måtte slutte i jobb eller flytte hjemmefra. Som nettelev har du full frihet og fleksibilitet. Les og studer når det passer deg.

Å være nettelev krever ofte mer selvdisiplin og vilje til å gjennomføre løpet enn om du velger klasseromsundervisning. Det er opp til deg selv hvor ofte du vil ha kontakt med læreren. Nettstudiene undervises av lærere som til daglig underviser ved Bjørknes Privatskole, og som har lang erfaring med sine fag.

Opptak og frister

Vi har ingen søknadsfrist, du kan derfor begynne når du vil. Så snart du har signert avtale med oss og betalt innmeldingspenger, sender vi deg brukernavn og passord. Kontoen aktiveres da normalt innen 24 timer.

Det er undervisningsfri på sommeren fra ca. 20. juni fram til skolestart i slutten av august. Vi følger Oslo-skolene når det gjelder andre ferier i skoleåret.

Eksamen og eksamensoppmelding

Som nettelev avlegger du avsluttende eksamen som privatist.

Du har anledning til å gå opp til eksamen på to tidspunkter i løpet av året: Enten i mai/juni (våreksamen) eller i november/desember (høsteksamen). Les mer om eksamen som nettelev her.

Lærebøker

Nettkursene er i de aller fleste fag knyttet til en lærebok, boklisten finner du i kurset ditt eller på vår nettside her.

Gratis rådgivning og lesesalplass

Som nettelev er du hjertelig velkommen til å besøke skolen vår i Oslo hvor du kan benytte deg av vår kantine og lesesal. Du har også mulighet for å benytte deg av rådgivningstjenesten på Bjørknes.

Du kan  få skolebevis, som bl.a. gir deg mulighet for rimeligere billettpriser på offentlige transportmidler.

Lånekassen

Våre nettstudier er godkjent av Lånekassen. Her kan du leser mer om hvordan du kan søke støtte.

Slik er kursene våre bygget opp

Kursene er delt inn i ulike studieenheter som du skal gjennomgå.
Hver studieenhet har en introduksjon som beskriver temaet du skal jobbe med. Studieenhetene er inndelt i 3-5 økter, og det er her du skal jobbe med faget. Øktene kan inneholde lese-, skrive-, eller regne-oppgaver, quizer og lenker til gode ressurser som simuleringer eller korte videosnutter. I hver økt finner du også «lærerens stemme» som forklarer hva du skal lære og gode råd på veien.

Når du har jobbet deg gjennom øktene repeterer du studieenheten og jobber med innsendingsoppgaver før du går videre til neste studieenhet. Innsendingsoppgavene er en viktig del av kurset. De blir rettet og du får tilbakemelding fra læreren din. På denne måten kan du kontrollere hvordan du ligger an frem mot eksamen.

Har du spørsmål underveis, eller har lyst til å diskutere noe faglig, kan du skrive innlegg i fagforum. Du kan også chatte privat med våre flinke og erfarne lærere som hjelper deg underveis med det du skulle lure på.

I kursene finner du også mye annen nyttig informasjon som eksamensveiledninger, informasjon om eksamensoppmeldingen og fremdriftsplan. Fremdriftsplanen kan du skreddersy basert på din oppstartsdato og planlagt eksamensperiode.

Vi benytter Itslearning som læringsplattform for studiene våre.

Fortsatt nysgjerrig? Send oss en henvendelse og be om en demo. Kontakt oss her.

Vi tilbyr følgende fag som nettstudier:

Fellesfag

Matematikk S2 8000

Fagpakker

6-fagspakken

De 6 studiekompetansefagene på nett:

Norsk, Historie, Matematikk, Naturfag, Engelsk og Samfunnsfag.

Kr. 38 500,-

Påbygg

Påbygg på nett:

Norsk, Matematikk 1P/2P, Historie, Naturfag, Kroppsøving + ett programfag (Psykologi 1)

Kr. 38 500,-

Firefagspakken

For deg som har fagbrev:

Norsk, Matematikk 1P/2P, Historie og Naturfag

Kr. 32 000,-

Vitnemål/studiekompetanse

Les om hvordan du kan få vitnemål eller studiekompetanse her.