Nettstudier Pluss

Det beste fra to verdener!

Nettstudier Pluss er et ypperlig konsept for deg som ønsker fleksibiliteten ved nettstudier men likevel ønsker å møte dyktige Bjørknes-lærere for gjennomgang av viktige tema. På denne måten kan du selv organisere studiene dine i semesteret samtidig som du får ta del i læringsmiljøet ved Bjørknes Privatskole. Studiet passer spesielt godt for deg som har en hverdag som gjør det nødvendig å kombinere studier med andre aktiviteter som for eksempel jobb på dagtid.

Hva er Nettstudier Pluss?

Med nettstudier pluss får du tilgang til våre digitale kurs på nett samt samlinger ved skolen vår. Samlingene vil foregå på kveldstid og kan derfor kombineres med jobb eller andre studier. Vi filmer samlingene og gjør dem tilgjengelige som en del av kurstilbudet. Bra for deg om du ikke kan møte opp på alle samlingene.

Veien til eksamen

Ved å følge Nettstudier Pluss tar du del i et mer strukturert studieopplegg en ved vanlige nettstudier. Det er faste datoer for samlingene. Disse fungerer som milepæler underveis og hjelper deg til å holde jevn fremdrift slik at du er godt forberedt og kan ta eksamen i slutten av semesteret.

Dette får du:

• Nettkurs med skreddersydd fremdrift over ett semester
  • Samlinger med gjennomgang av eksamensrelevante tema
  • Fagforum med lærer og medelever
  • Meldingsfunksjon for personlig kommunikasjon med lærer
  • Eksamensrettede innleveringsoppgaver og videoinnhold
  • Mulighet for påmelding til laboratoriekurs
  • Tilgang på lesesalsplass og gratis rådgivningstjeneste ved skolen

FAG OG PRISER

Timetall i off. Skole    Fagkode Fag Semester Eksamensform Pris:
5/140    MAT1011 Matematikk 1P Halvår høst S 9500
3/84    MAT1015 Matematikk 2P Halvår vår S 6000
5/140    REA3022 Matematikk R1 Halvår høst S 9500
5/140    REA3011 Kjemi 1 Halvår høst MP 9500
5/140    REA3012/13 Kjemi 2 Halvår vår S+MP 9500
5/140    REA3001 Biologi 1 Halvår høst MP 9500
5/140    REA3002/3 Biologi 2 Halvår vår S+MP 9500
5/140    REA3004 Fysikk 1 Halvår vår MP 9500

PAKKEPRISER:

Medisinpakke Norge       Medisinpakke (kjemi 1+2, fysikk 1 og matematikk R1)         kr. 35 000,-

Medisinpakke Utland      Medisinpakke utland (kjemi 1+2 og biologi 1+2)                   kr. 35 000,-

Matematikk fellesfag       Matematikk 1P+2P                                                            kr. 13 500,-

Kursene gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

Ønsker du å melde deg på Nettstudier Pluss? Søk her

Trenger du å snakke med en rådgiver? Bestill gratis rådgivning her.

Eksamen som privatist

Lurer du på hvordan det er å ta eksamen som nettelev ved Nettstudier Pluss? Les mer her.

Vitnemål/studiekompetanse

Les om hvordan du kan få vitnemål eller studiekompetanse her.

OVERSIKT OVER SAMLINGER

HALVÅR HØST

HALVÅR VÅR

Endringer i timeplan kan forekomme.