Nyhet: Ta psykologi 1 på nett!

Psykologi 1 er et programfag i utdanningsprogram for studiespesialisering. Og nå kan du endelig ta det på nett!

Trenger du et programfag, men har ikke mulighet til å møte opp til klasseromsundervisning? Da kan Psykologi 1 være et fag for deg. Nettkurset er lagt tett opp til læreplanen som består av følgende temaer:

• Psykologiens historie og utvikling
  • Utviklingspsykologi
  • Mennesket og læring
  • Psykologiens biologiske grunnlag
  • Mennesket og helse

Skolestart hver dag

Vi har rullerende opptak til nettstudiene gjennom hele skoleåret, så du kan starte på studiene når det passer deg. Når du er klar, står vi klare til å ta deg i mot.

Vær aktiv

Å være nettelev krever ofte mer selvdisiplin og vilje til å gjennomføre løpet enn om du velger klasseromsundervisning. Det er opp til deg selv hvor ofte du vil ha kontakt med læreren. Les syv gode grunner til å velge Psykologi som nettstudier her.

Søk om å starte på Psykologi 1 her!