ÅPEN DAG på Bjørknes Privatskole

26. mai inviterer vi til åpen dag her på Bjørknes Privatskole. Vil du ha en omvisning på skolen, snakke med rådgiver eller få en siste eksamensprepp? Møt opp og la oss vise deg hva Bjørknes har å by på.

ÅPEN DAG er en flott arena til å bli kjent med dine nye klassekamerater, våre Bjørknes ambassadører, lærerne og skolen. Kl.13 braker det løs med gratis lunsj, konkurranser, og ikke minst mini-konsert med Jesper Jenset.  Vil du snakke med en av våre rådgivere? Har du spørsmål om lånekassen eller muntlig eksamen? 26. mai er vi alle tilstede for å svare på det du måtte lure på.

Alle som trykker «skal» på arrangementet og kommer på ÅPEN DAG er med i trekningen av et gavekort på et valgfritt kurs til en verdi av 12 000 kr hos oss og andre fine premier. Ta gjerne med deg en venn. Vi sees!

Etter konserten er det klart for mange spennende foredrag.

Studieteknikkkurs med forfatter av «Superstudent» Olav Shewe

Lyst til å lære mer effektivt? På ÅPEN DAG kommer Superstudentforfatter og foredragsholder Olav Schewe for å fortelle deg om ulike smarte teknikker. Velkommen til kurs i studieteknikk!

Medisinstudier i Norge eller utlandet

Tenker du å studere medisin? Usikker på om du skal studere i Norge eller utlandet? Kom på ÅPEN DAG og møt både nåværende medisinstudent Madeleine Myrvold samt NRK-profil, programleder for «Hva feiler det deg?» og lege Kjetil Askeland fortelle mer om deres erfaringer! For de som er interessert i medisinstudier tilbyr vi både eksamensprepp i kjemi 2 og disseksjon i biologi.

Ung voksen? Få studiekompetanse på ett år.

Dersom du vurderer å få studiekompetanse hos oss, har vi på ÅPEN DAG et skreddersydd opplegg for deg! Møt opp lørdag 26.mai, og la deg inspirere til å ta det steget som vil åpne flere veier for deg i fremtiden. Lærer Kristin forteller mer om dette.

Kommet opp i matte?

Har du kommet opp i matte? Vi hjelper deg med eksamensforberedelser i matematikk S2 og R2. For dere som skal avlegge matteeksamen er det en kjempefordel å kunne få en så spisset gjennomgang. Vi tilbyr også kræsjkurs i geogebra for R2 og S2.

Velkommen til Bjørknes Privatskole!

For mer informasjon, meld deg på vårt Facebook-arrangement her.