Skolestart

Våre høstkurs og årskurs har undervisningsstart onsdag 23.august 2017.

Skolestart ved Bjørknes PrivatskoleBjorknes_Aapendag_2017_Stills_Redigert_01-0038

Det er ingen felles oppstart, du møter direkte til undervisning i klasserommet i henhold til timeplanen din fra og med dato for skolestart. Våre høstkurs og årskurs har undervisningsstart onsdag 23.august, med unntak av «ingeniørklassene» som starter tirsdag 15. august.

Bjørkens Privatskole har skolestart i august og januar. Vi har ingen søknadsfrist, og så fremt det er plass på kurset du ønsker, kan du komme inn helt frem til skolestart. Vi anbefaler likevel å søke tidlig, da er det større sannsynlighet for at vi har ledige plasser i fagene du søker på og vi har flere alternativer når det gjelder timeplan og kurstider.

Du kan søke elektronisk her om du er sikker på hvilke fag du ønsker. Vi trenger alle tidligere karakterer fra videregående skole for å kunne behandle din søknad.

Bjørknes Privatskole følger stort sett Oslo-skolene når det gjelder ferier igjennom skoleåret.

Eksamen avholdes to ganger i året, i november/desember og mai/juni. Vi holder deg oppdatert på frister når det gjelder å melde seg opp til eksamen.

Studieveiledning før skolestart

Er du usikker på hvilke fag du trenger for å komme inn på det studiet du ønsker, kan våre erfarne rådgivere være behjelpelige. De vil se på dine ønsker og sette sammen en timeplan for deg. Å ta opp fag som privatist er utfordrende, men vi legger til rette for at du skal lykkes.

Ønsker du gratis studieveiledning, kan du ta kontakt med våre rådgivere her.