Slik gjør du deg klar til skolestart

Slik gjør du deg klar til skolestart

Vi håper det kiler litt ekstra i magen nå i tiden før skolestart, og ikke minst at du gleder deg til å bli en av oss! Her har vi laget en liten oversikt over hvordan du kan forberede deg til skolestart i august.

Utstyr

Å blakke seg på skoleutstyr er ikke noe vits, men det kan være greit å i det minste gå til innkjøp av penner, markeringstusjer og notatbøker. Så kan du heller se hva mer du har bruk for etterhvert.

Mac/PC

I 2016 er vi vel alle vant med at datamaskinen er et uvurderlig hjelpemiddel i studietiden. Med andre ord; det er kjekt å ha en maskin som har et dokumentprogram, og å ha tilgang til Internett. Du trenger ikke å tømme lommeboka av den grunn, det finnes en rekke bibilioteker hvor det er både datamaskiner og Internettilgang. Vi har stasjonære maskiner på skolen også, men alle må uansett ha med egen maskin på skriftlig eksamen.

Pensum

Du må selv sørge for å ha alle nødvendige skolebøker til skolestart. NKI Forlaget selger bøker på skolen i forbindelse med skolestarten. Bøkene kan også kjøpes direkte fra NKI Forlaget.

Boklisten for kommende skoleår finner du på NKIforlaget eller som PDF her. I listen ser du hvilke bøker du skal ha, samt hvor mye de koster.

Bøkene kan kjøpes på nett eller ved skolestart når NKI Forlaget arrangerer bokutsalg i kantina. Du finner denne i 5.etasje på Bjørknes. Her selges både nye og brukte bøker. Du kan betale kontant eller med kort.

Timeplan

Du har mottatt din individuelle timeplan på e-post, og den kan det være en fordel å ta en ekstra god titt på før det braker løs.

Læreplan

Hva er det du skal lære fremover og hva er det egentlig som forventes av deg? Les gjerne læreplanene til fagene du skal ta for å bli litt mer forberedt på hva som møter deg hos oss.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

 

Les mer om skolestart på Bjørknes Privatskole her.