Slik søker du om skoleplass hos oss

Slik søker du om skoleplass hos oss

Trenger du generell studiekompetanse, ønsker du å forbedre eller mangler du karakterer fra videregående? Her viser vi deg hvordan du kan søke om skoleplass på Bjørknes Privatskole.

Gratis rådgivningstime

Dersom du er usikker på hvilke fag du skal ta, anbefaler vi at du starter med å komme på en rådgivningstime hos oss. Du kan velge mellom å ha rådgivningstimen i våre lokaler på Frogner i Oslo eller få veiledning over telefon. Velger du telefon må du sende oss karakterene dine i forkant slik at vi kan rådgi deg på best mulig måte. Les mer og bestill time her.

Slik søker du

For å søke om skoleplass hos oss må du fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema. Søknadsskjemaet finner du her. Husk at vi trenger alle tidligere karakterer fra videregående skole for at vi skal kunne behandle søknaden din. Hvis du ikke har noen karakterer på videregående nivå, er det fint om du noterer det i søknadens kommentarfelt.

Søknadsfrist

Vi har ingen søknadsfrist, og tar opp elever så lenge vi har plass på kursene frem mot skolestart. Er du tidlig ute, er sjansene store for at vi har ledige plasser og flere alternativer til timeplan.

Skolestart

Vi har skolestart på våren og høsten. Våre helårskurs og høstkurs har undervisningsstart onsdag 23.august 2017. Les mer om skolestart her.

Slik foregår betalingen

Er du helårselev deles betalingen opp i tre terminer:
3000 kr ved innmelding.
50% av totalsummen (fratrukket kr 3000 i innmelding) 1. oktober.
50% av totalsummen 15. februar.

Halvårselevene betaler i to terminer:
3000 kr ved innmelding
100% (fratrukket kr 3000 i innmelding) 1. oktober eller 15. februar (avhengig av om du tar høst- eller vårkurs).

Ja, du kan få støtte av Lånekassen for å gå hos oss. Les mer om det her.