Studieveiledning

Er du usikker på hvordan du bør gå frem for å nå dine mål? Hos oss kan du snakke med erfarne rådgivere som kan vise deg dine alternativer. Samtalen er gratis og uforpliktende, og kan gjennomføres per telefon om du bor langt unna.

mal_573x350_004

Du er velkommen til å bestille en gratis og uforpliktende time med våre erfarne rådgivere. Her kan vi hjelpe deg å legge opp en plan for hvordan du skal nå målene dine. Bestill rådgiving her.

Samtalen kan gjennomføres ved personlig oppmøte eller over telefon. Til timen må du ta med kopi av karakterer fra videregående skole, f.eks vitnemål/kompetansebevis/fagbrev eller annet. Dersom du skal ha samtale over telefon, må du sende oss denne dokumentasjonen i forkant.

Rådgivertjenesten vår er et åpent tilbud for elevene gjennom hele skoleåret. Det er ikke nødvendig for våre elever å bestille time for en samtale.

For elever som har behov for mer omfattende studieveiledning har vi ingått et samarbeid med Smart Karriere/Emmali. Se nærmere på www.smartkarriere.no.