Ta videregående fag på nett

Mangler du generell studiekompetanse, men har ikke mulighet til å møte opp til klasseromsundervisning? Da kan nettstudier være noe for deg.

Ikke alle har en livssituasjon som er forenelig med klasseromsundervisning, men det trenger ikke lenger være et hinder. På Bjørknes Privatskole kan du ta disse seks fellesfagene på nett:

• Norsk
  • Engelsk
  • Matematikk (1 + 2 P)
  • Samfunnsfag
  • Naturfag

Hvis du har bestått tre år på et yrkesfaglig studieprogram eller har fagbrev, er det disse fagene som gir deg generell studiekompetanse. Er du minst 23 år og har 5års yrkeserfaring eller skolegang etter grunnskolen, gir også disse fagene deg studiekompetanse.

Vi tilbyr også realfag som nettstudier. Les mer om det her.

Skolestart hver dag

Vi har rullerende opptak til nettstudiene gjennom hele skoleåret, så du kan starte på studiene når det passer deg. Når du er klar, står vi klare til å ta deg i mot.

Trykk her for å lese mer om vårt fagtilbud på nett.