Tips til ting du kan gjøre i høstferien

Tips til ting du kan gjøre i høstferien

Fra mandag 3. til fredag 7. oktober er det høstferie på Bjørknes. Her har vi laget en liten oversikt over hva du kan gjøre i høstferien.

Jobbe med skolearbeid

Er det noe du ikke har helt kontroll på, eller har du kommet på etterskudd i et fag? Høstferien gir deg en fin mulighet til å ta igjen det tapte! Bjørknes Privatskole holder åpent for dem som ønsker å bruke høstferien til å lese seg opp på pensum.

Bruk marka

Oslo er omkranset av skog. Uansett hvor du befinner deg i byen er marka aldri langt unna, så ta på deg joggeskoene og kom deg ut på tur i flotte omgivelser. Alle kan ha godt av litt avkobling og ekstra frisk luft i ny og ne.

Turist i egen by

Det finnes en rekke attraksjoner og museer som er helt gratis i Oslo, så hvorfor ikke bruke høstferien til å utvide den kulturelle horisonten? Her ser du oversikten over studentvennlige attraksjoner.

Jobbe

Dersom du har en deltidsjobb, kan høstferien være en fin anledning til å ta på seg litt ekstra vakter og tjene litt ekstra penger.

Lag orden

Benytt ferien til å rydde og få litt mer orden og oversikt i sakene dine. Om det er i skolesakene, i klesskapet eller på rommet. Det vil føles veldig godt etterpå, vi lover.