Tok 12 eksamener på under ett år!

Tok 12 eksamener på under ett år!

Nils Herman Stray (20) ønsker å komme inn på drømmestudiet, derfor brukte han et kort og intensivt skoleår på å forbedre flere av karakterene på vitnemålet.

Nils valgte å gå på Bjørknes Privatskole etter anbefaling fra noen kjente som også har vært elev hos oss, og som fikk gode resultater. Siden Nils har et ønske om å studere jus på Universitetet i Oslo, valgte han å bruke året etter videregående på å forbedre karakterene på vitnemålet.

– Hverdagen som privatist med så mange fag har vært travel. Det har blitt noen lange dager på skolebenken og på lesesalen. Men med god struktur i hverdagen, og god utnyttelse av eventuelle fritimer, er alt mulig. Det er definitivt verdt det når man får resultatene man ønsker.

At undervisningen på Bjørknes er annerledes enn på andre videregående skoler hersker det liten tvil om, og Nils har satt pris på å få jobbe eksamensrettet fra dag én. På den måten føler han at han har vært ekstra godt rustet for det som møtte han på selve eksamensdagen.

– Det jeg liker best med skolen er å treffe mange likesinnede. Folk som er i samme situasjon som meg og som ønsker å oppnå gode resultater. Det er veldig motiverende å være i et slikt miljø og kunne jobbe sammen i kollokviegrupper hvis man ønsker det.

10 fag og 12 eksamener senere venter han nå i spenning på om han får studieplassen han har jobbet for det siste året.

Vi ønsker Nils masse lykke til videre!