Våre tips til påskeferien

Våre tips til påskeferien

Fra og med mandag 21. mars til og med 28. mars er det påskeferie på Bjørknes Privatskole. Men du trenger ikke å være redd for å kjede deg, her har vi laget en liste over hva du kan finne på i påsken.

Les til eksamen

Selvfølgelig må vi nevne dette punktet, for det er et faktum at tentamen- og eksamensperioden nærmer seg. Utnytt stille og rolige påskedager til pensumlesning. Skolen er åpen for lesing i påsken! Påsken er også en fin anledning til å jobbe med større oppgaver som stiler og kollokvieoppgaver. Kanskje medlemmene i kollokviegruppa er i byen? Da kan det være smart å legge en samling i påskeuka, på skolen eller kanskje på en hyggelig kafe! Her kan du lese vårt tidligere blogginnlegg om hvordan du kan bli bedre på å huske det du leser.

 

Kom deg ut

Frisk luft og fysisk aktivitet vil bare gjøre deg godt, så utnytt ferien ved å tilbringe litt tid utenfor hjemmets fire vegger. Om det er å gå deg en tur i asfaltjungelen Oslo, eller å dra med deg et par ski og gå deg en skitur i marka, så vil begge alternativer gjøre noe positivt med humøret ditt. Her kan du forresten se Skiforeningens oversikt over føret i Oslomarka.

 

Få deg litt kulturelt påfyll

Selv om butikkene er stengt på helligdagene, så holder flere museer åpent. Her kan du lese vår oversikt over gratis attraksjoner i Oslo.

Og her kan du se VisitOslos oversikt over åpningstidene til museene i påskeferien.

 

Vær med venner og familie

Kvalitetstid med venner og familie kan fort bli forsømt i en stressende studiehverdag. Benytt feriedagene til å tilbringe litt ekstra tid med dem du er glad i, nå som du har muligheten.

 

Koble av

Vi har alle forskjellige måter å koble helt av på, men er du i tvil på hvordan du skal få det til er en god bok eller det å begynne å følge med på en ny tv-serie svært hjelpsomt.

 

Rydd opp i sakene dine

Om det er rommet ditt, klesskapet ditt eller skolesakene dine så er ferien et fint tidspunkt å rydde og skape litt orden i sakene dine. Det gir faktisk en ganske god følelse etterpå også, så vinn-vinn!

 

God påske!