Ny kantine høsten 2017

Det er ikke bare elevene som gleder seg til skolestart, det gjør vår nye kantineansvarlige, Simone også. Bli bedre kjent med henne og vår nye kantine her.

Denne uken åpner vi vår nyoppussede kantine, og personen som nylig har fått ansvaret for at elevene våre skal få det beste kantinetilbudet er Simone Belal.

Simone er opprinnelig fra Tyskland og har over 10 års erfaring i restaurantbransjen, innen både matlaging og drifting av spisesteder. Noen kjenner henne kanskje igjen fra delikatesseforretningen på hjørnet i Frognerveien?

Simone er brennende opptatt av matlaging og gastronomi, og dette vil elevene definitivt merke i vår nye kantine. Hun er allerede i gang med å sette sammen ukas meny, som fremover vil være en blanding av blant annet europeisk og asiatisk mat. Ferskt brød og bakevarer blir daglig levert fra det tyske bakeriet, så her vil det lukte herlig fra morgenen av.

Simone forteller at hun ønsker å tilby en stor variasjon i maten som lages i kantina. Hun vil friste med både kjøtt, fisk og vegetarretter. I tillegg vil det alltid være salatbar, quiche, børek og baguetter som kan kjøpes.

Kantina er åpent fra 08:30 til 16:00, og her er det også mulig å betale med Vipps.

– Jeg gleder meg masse til skolestart, og ønsker alle velkommen til vår nye kantine på skolen, jubler Simone.